Hyppää sisältöön

Valitse kieli

  • fi

    Sivuston kieleksi on valittuna suomi.

  • en

    Set english as the language of the page.

Seuraa Team Melorin otteluita robotiikan MM-kisoissa

25.4.2024 Kilpailut ja tapahtumat Robotiikka Tiedotteet MM-kisat

Team Melor: Emmi Tuhkanen, Tuomas Toivola, Leo Silen ja Hilla Sokka.

Robotiikan MM-kisojen otteluohjelma

Riihimäen Team Melor aloittaa ottelunsa robotiikan MM-kilpailuissa  Dallasissa Yhdysvalloissa torstaina 25. huhtikuuta.

Otteluaikataulu (Suomen aikaa) ja Team Melorin allianssipari:
Torstai
23.04 2142B Plow King, USA (harjoitusottelu)
Perjantai
00.48 9228C Mecha Eagles, USA
1.55 502A Amaze, Canada
17.49 2142B Plow King, USA
19.15 38141B PiBotics B, USA
22.06 597B Robobusters Green, USA
23.21 84260A Alicanto, USA
Lauantai
00.04 44987A Egy-Heroes, Egypti
1.57 79163D Inneffable Innovators, USA
17.09 842T Nova, USA
18.59 291J, SSR Spanner, Kiina

 

Kisoja pääsee seuramaan striimattuna VEX TV:stä, josta valitaan kanava VRC HS ja sen jälkeen design. VEX TV toimii verkko-osoitteessa: www.vexworlds.tv.

Otteluiden lisäksi VEX TV:stä kannattaa katsoa maailman suurimman robotiikkatapahtuman avajaiset, joissa Suomea edustavan Team Melorin voi nähdä marssimassa muiden joukkueiden kanssa. Avajaiset alkavat 25.4. noin kello 21 (Suomen aikaa).

Robotiikan MM-kisat kokoavat Dallasiin maailman parhaimmat robotiikkajoukkueet, jotka ovat tehneet tuhansia tunteja töitä saavuttaakseen kisapaikkansa.

”Team Melor voi lähteä paineetta turnaukseen, sillä se ei kuulu ennakkosuosikkien joukkoon. Taidoiltaan ja osaamiseltaan suomalaiset eivät häviä kuitenkaan yhtään muille joukkueille! Kyse on VRC-sarjassa kisakokemuksesta. Tavoitellakseen kirkkaimpia sijoja MM-kilpailuissa suomalaisjoukkueiden tulisi saada riittävästi kokemusta kovista kilpailuista, joita VRC-sarjassa voidaan vielä tällä hetkellä saada vain ulkomailta”, robotiikan opetuksen erityisasiantuntija Reetta Viitanen sanoo.

Riihimäen Team Melor lähti kisamatkalle Yhdysvaltoihin sunnuntaina. Dallasissa joukkue on tarkistanut robottinsa ja virittänyt sen kisakuntoon. Lisäksi joukkue on käynyt läpi ajotaktiikoitaan ja toimintatapojaan otteluissa.

Keskiviikkona 24. huhtikuuta Team Melor rekisteröityi muiden joukkueiden kanssa mukaan kilpailuun ja teki kilpailutavaroidensa viimeiset tarkastukset.

Joukkueen valmentaja, opettaja Heini Majaranta kuvailee Team Meloria itsenäiseksi joukkueeksi, joka tarttuu haasteeseen sekä hoitaa tehtävänsä ammattimaisella varmuudella.

”Tämä turnaus tulee tarjoamaan heille paljon muutakin kuin hienon tuloksen maailman suurimmassa robotiikkakilpailussa. Se anti, jonka jokainen yksilö tästä viikosta saa itselleen, on paljon enemmän kuin pelkät hienot pistemäärät tulostaululla. Tuleva koitos on varmasti raskas rutistus, mutta tiedän Team Melorin hoitavan turnauksen kunnialla maaliin saakka, Majaranta kertoo.