Hyppää sisältöön

Valitse kieli

  • fi

    Sivuston kieleksi on valittuna suomi.

  • en

    Set english as the language of the page.

Tulossa: Robotiikan SM-kisat 2024!

10.10.2023 Tiedotteet Kilpailut ja tapahtumat Robotiikka SM-kisat

Riihimäen kaupungin Robotiikkakampus järjestää  Suomen kahdeksannet viralliset VEX-robotiikan SM-kilpailut 31.1.–2.2.2024

Nyt on aika aloittaa valmistautuminen kilpailuun! Tutustu siis kauden kilpailutehtäviin, kokoa joukkue ja lähde kisaamaan Riihimäelle!

Kilpailuja käydään kahdessa sarjassa: peruskoululaisille tarkoitetussa VEX IQ -robotiikassa ja ensisijaisesti yli 14-vuotiaille sekä toisen asteen opiskelijoille tarkoitetussa VEX V5 -robotiikassa. Kilpailuun voivat ilmoittautua kaikki suomalaisjoukkueet.

Viime vuoden SM-kisoihin osallistui lähes 30 IQ-sarjan joukkuetta ja seitsemän VEX V5 -joukkuetta. Uskomme, että ensi vuoden kisoissa on jälleen odotettavissa hienoa kisatunnelmaa ja jännittäviä hetkiä. Tule siis mukaan!

Ilmoittautuminen kilpailuihin on avoinna 8.11. alkaen

Lisätiedot kilpailuun osallistuville joukkueille ja ilmoittautumislinkki julkaistaan osoitteessa www.roboticscampus.com 8.11. mennessä

Voit seurata kisavalmisteluja ja muita ajankohtaisia robotiikka-asioita Riihimäen kaupungin Robotiikkakampuksen sometileillä Facebookissa, Instagramissa ja Linkedinissä.