Hyppää sisältöön

Valitse kieli

  • fi

    Sivuston kieleksi on valittuna suomi.

  • en

    Set english as the language of the page.

VEX-robotiikan Suomenmestaruuskilpailut 2022 siirtyvät huhtikuulle

11.1.2022 Tiedotteet

Kuvituskuva_kisatiedote

Helmikuun 2022 alkuun suunniteltujen VEX-robotiikan SM-kilpailujen järjestäminen ei ole vallitsevan koronatilanteen ja Riihimäen kaupungin pandemiaryhmän tekemän päätöksen vuoksi mahdollista.

Roboedu ry. ja Riihimäen kaupungin Robotiikkakampus toivottavat kaikki kilpailijat huoltojoukkoineen tervetulleeksi Suomenmestaruuskilpailuihin Riihimäelle huhtikuussa! VEX V5 kilpailut pidetään 27.4.2022 ja VEX IQ kisatapahtuma 28.-29.4.2022. Mikäli kilpailuiden järjestäminen ei pandemiatilanteen vuoksi ole edelleenkään keväällä mahdollista, järjestetään tapahtuma etäkilpailuna.

Kaikkiin helmikuun kilpailuihin ilmoittautuneihin tullaan olemaan yhteydessä tammikuun aikana. Joukkueiden ilmoittautumiset on mahdollista suoraan siirtää uuteen kilpailutapahtumaan tai peruuttaa. Perinteisesti SM-kilpailuissa jaossa olleita edustusoikeuksia MM-kilpailuihin ei voida kilpailun ajankohdan vuoksi jakaa huhtikuussa, vaan Suomen maapaikat tullaan jakamaan REC Foundationin asettamien sääntöjen mukaisesti jo maaliskuussa. Suomen MM-kilpailujen maapaikat jaetaan 14.3.2022 tilanteen mukaan virallisissa kansainvälisissä tai kansallisissa kilpailuissa saavutettujen Skills-haasteen tulosten perusteella. (World Skills Standings, Robot Events).

Lisätiedot kilpailuun osallistuville joukkueille ja ilmoittautumislinkit päivitetään tammikuun aikana ja ne löytyvät Roboedun sivustolta sekä Riihimäen Robotiikkakampuksen sivuilla.

Kisavalmisteluja ja Robotiikkakampuksen muuta elämää voi seurata Instagram-tililtä @robotiikkakampus. Ota lisäksi seurantaan #VEXFinland ja #VEXRobotiikkaSM.